Menu

Direct reserveren bel: (0222) 311 311

 

Plus Hooijschuur is een grote supermarkt aan de rand van De Cocksdorp. Wat u ervaart als u binnenloopt? Een moderne winkel (o.a. met zelf scan) én veel aandacht voor mensen, producten en de inrichting.

In de PLUS treft u een uitgebreid assortiment producten. De kaasafdeling biedt zowel romige, Noord-Hollandse kaas als de nieuwste soorten uit het buitenland. En wilt u een ‘makkelijke’ dag, dan heeft PLUS vele kant-en-klare maaltijden in het schap.

 

Texelse producten

De Plus heeft veel verschillende Texelse producten in het assortiment. Denk aan Texels vlees, ijs, of overheerlijke koeken. De Plus beschikt zelfs over een ware boekenkast, waar naast boeken ook verschillende spellen te vinden zijn!

Kleurrijke bloemen

Met een bloemetje verrast u de familie, vrienden of kennissen. Het is ook een leuke sfeermaker in uw vakantiewoning! De boeketten zijn kleurrijk en heel gevarieerd.

Versafdeling

Plus heeft gegarandeerd vers brood tot sluitingstijd. Bij de versafdeling haalt u vers gesneden en gegrilde vleeswaren. Ook handig voor op vakantie: ruime keuze aan vlees en fondue-, barbecue- of gourmetschotels.

Assortiment dranken

In de slijterij vindt u de sterke drank, likeuren en echt Texelse drankjes; in de supermarkt staan onze Sterwijnen. Volop keuze voor elke gelegenheid. Proost!

PostNL Servicepunt - Pinautomaat

Het PostNL Servicepunt biedt u alle service en producten van PostNL post. Er zijn ook cadeaubonnen, telefoon- en strippenkaarten, staatsloten, batterijen, en zelfzorgmedicijnen verkrijgbaar. Er staat tevens een geldautomaat bij het servicepunt.

Adres

PLUS Hooijschuur • Molenlaan 14 • De Cocksdorp. U kunt voor de deur parkeren!