Menu

Direct reserveren bel: (0222) 311 433

Bel

Op deze pagina informeren wij u over de maatregelen die wij nemen omtrent het Coronavirus (COVID-19).

Boekingen in onze bungalows, vakantiehuizen en appartementen kunnen gewoon doorgaan..

  • Bij annulering van uw reservering wegens Corona betaalt u, als u meer dan 30 dagen voor aankomst annuleert, 30% van de huursom + reserveringskosten + eventueel annuleringsrisiko.
  • Bij annulering van uw reservering wegens Corona betaalt u, als u binnen 30 dagen voor aankomst annuleert, 60% van de huursom + reserveringskosten + eventueel annuleringsrisiko.

Heeft u via de VVV gereserveerd, zijn de annuleringsvoorwaarden van de VVV van toepassing. 

Op Texel is de mogelijkheid om een sneltest uit te voeren. Informatie vindt u op www.sneltestcoronatexel.nl. Online kunt u een afspraak maken, wilt u op een andere dag een afspraak maken, kunt u het telefoonnummer bellen wat op de website staat vermeld.

 

Zijn er overige vragen? Dan horen wij het graag.

 

Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten de hoogste prioriteit, dus informeren wij u over een aantal maatregelen. Deze zijn in overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en het RIVM. Met de hele sector staan we daarmee in contact zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken.

  1. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
  2. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Welke maatregelen zijn van toepassing op Texel?

U kunt hier de live blog van de VVV volgen voor de laatste ontwikkelingen. Op verzoek van de Rijksoverheid treft Texel wel maatregelen in verband met het coronavirus in Nederland:

  • De veerdienst TESO zal de afvaarten conform de dienstregeling blijven uitvoeren, maar in vervolg op de persconferentie van 15 maart zijn er op de boot wel nadere aandachtspunten voor het reizen van en naar Texel. U kunt u ticket van tevoren via de website www.teso.nl kopen. Hier vindt u ook meer informatie over de extra maatregelen op de boot. Voor voetgangers en fietsers geldt, houdt u zoveel mogelijk afstand tot elkaar tijdens de overtocht. Vanaf 1 juni 2020 is een mondkapje verplicht als u de auto verlaat. Ook bij het andere openbaar vervoer op Texel is vanaf 1 juni een mondkapje verplicht.
  • Pretparken, dierentuinen, sauna's, musea en culturele instellingen zijn gesloten. Neem een mondkapje mee en draag het mondkapje in openbare binnenruimtes.
  • Vanaf 15 oktober 2020 zijn alle horecagelegenheden gesloten. Vanaf 15 december zijn niet-essentiële winkels gesloten. U kunt op afspraak een winkel bezoeken. De supermarkten en apotheken zijn geopend. Bij veel horecagelegenheden kunt u eten bestellen. Hieronder vindt u enkele restauranttips, u kunt uiteraard op de website van uw lievelingsrestaurant kijken of deze ook eten bezorgen.

 

 

Café-Restaurant De Slufter

Slufterweg 1

Telefoonnummer (0031) 222 311 258

 

Wilma Eten en Drinken

Molenlaan 1C, De Cocksdorp

Telefoonnummer: (0031) (0) 222 365 593

 

Het Eierlandsche Huis

Klimpstraat 33, De Cocksdorp

Telefoonnummer: (0031) (0) 222 316 507

 

Strandpaviljoen Kaap Noord (Paal 33)

Volharding 4

Telefoonnummer (0031) (0) 222 316 340

 

Strandpaviljoen Paal 28 (alleen weekend, allein Wochenende)

Krimweg 660

Telefoonnummer (0031) (0) 222 316 537

 

Van het Wad – Pannenkoeken en eethuus

Kikkertstraat 9

Telefoonnummer (0031) (0) 222 316 441

 

 

Voor overige vragen belt of mailt u onze receptie. Onze medewerkers staan u tijdens kantooruren graag te woord. Telefoon 0222-311 433 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.