Menu

Direct reserveren bel: (0222) 311 433

Op deze pagina informeren wij u over de maatregelen die wij nemen omtrent het Coronavirus (COVID-19).

Boekingen in onze bungalows, vakantiehuizen en appartementen kunnen gewoon doorgaan..

  • Bij annulering van uw reservering wegens Corona betaalt u, als u meer dan 30 dagen voor aankomst annuleert, 30% van de huursom + reserveringskosten + eventueel annuleringsrisiko.
  • Bij annulering van uw reservering wegens Corona betaalt u, als u binnen 30 dagen voor aankomst annuleert, 60% van de huursom + reserveringskosten + eventueel annuleringsrisiko.

Heeft u via de VVV gereserveerd, zijn de annuleringsvoorwaarden van de VVV van toepassing. 

Omboeken naar een andere periode is niet mogelijk. 

Op Texel is de mogelijkheid om een sneltest uit te voeren. Informatie vindt u op www.sneltestcoronatexel.nl. Online kunt u een afspraak maken, wilt u op een andere dag een afspraak maken, kunt u het telefoonnummer bellen wat op de website staat vermeld.

 

Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten de hoogste prioriteit, dus informeren wij u over een aantal maatregelen. Deze zijn in overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en het RIVM. Met de hele sector staan we daarmee in contact zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken.

  1. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
  2. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Welke maatregelen zijn van toepassing op Texel?

  • De veerdienst TESO zal de afvaarten conform de dienstregeling blijven uitvoeren. Vanaf 1 juni 2020 is een mondkapje verplicht als u de auto verlaat. Ook bij het andere openbaar vervoer op Texel is vanaf 1 juni een mondkapje verplicht.
  • Mondkapjes in publieke binnenruimtes zijn verplicht.
  • Horeca, niet-essentiële winkels, pretparken, dierentuinen en culturele locaties zijn gesloten.
  • Supermarkten en essentiële winkels zijn geopend. 

Op de website van de rijksoverheid vindt u alle informatie:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen

Bij veel restaurants is het mogelijk om eten te bestellen en af te halen, soms is ook bezorging mogelijk. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden. 

 

Voor overige vragen belt of mailt u onze receptie. Onze medewerkers staan u tijdens kantooruren graag te woord. Telefoon 0222-311 433 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.